Firma „Strujić & Co. d.o.o. Osijek“ osnovana je 1990. godine , kao poduzeće za vanjsku i unutarnju trgovinu u 100% privatnom vlasništvu.

Od svojih početaka bavi se prvenstveno prodajom raznovrsnog elektro materijala svih profila. Počevši od instalacijskih materijala za zgradarstvo preko materijala za sklopnu i mjernu tehniku do visoko soficistiranih uređaja za industriju.

Od samih početaka posebno smo vezani sa firmom Iskra iz Slovenije, čiji smo i danas zastupnici za Republiku Hrvatsku. Također smo od početka vezani sa koncernom Končar i kao kupci ali i kao dobavljači, raznih njihovih poduzeća.

Najveći razvoj i logističku podršku naše poduzeće dobiva 2004. godine, postavši distibuter „Schneider-electric“ d.o.o. Zagreb sa kojim smo vezani i dan danas.

Firma danas posluje na prostoru cijele RH i ima tri sjedišta. Rijeka, Zagreb i Osijek su mjesta odakle se odvija naša prodaja i disribucija robe.

2015. godine članovi uprave osnivaju sestrinsku firmu „OS – usluge i montaža “ d.o.o. Osijek čija je osnovna djelatnost izrada razvodnih ormara na niskom naponu za zgradarstvo i industriju te izvođenje elektroinstalacijskih radova.

Radujemo se suradnji sa svim postojećim ali isto tako i budućim partnerima.

Najpovoljnija i najkvalitetnija usluga u regiji!